top of page
Search
  • Writer's pictureMaris Narrusson

Mis on Gua-Sha Hoolitsus-teraapia?

Mis on Gua Sha näomassaaz-teraapia? Palun võta see 2-3 minutit ja loe, sest see on vajalik info ja usun, et kõnetab enamusi.

See on tervendav hooldus Hiina Gua Sha massaazi abil. Massaaz on üle 2000 aasta vana. Sõnasõnalt tähendab see akuutse haiguse ära kraapimist. Kehal võib see olla väga tugev. Näol on lugu teistmoodi. Surve on olemas, aga valu ei tehta ja ei tohigi teha. Mina teostan vaid näo ja silma gua sha'd. Akupunktuuri punktide ning meridiaani mõjutamise abil nahal stimuleeritakse vereringet, tugevdatakse immuunsüsteemi, ennetatakse ja ravitakse erinevaid haigusi. Gua Sha massaazi abil toimuv mürkainete väljaviimine organismist aitab ennetada nahakoe rakkude vananemist, säilitada naha pehmust ja niiskust, ühtlustada pigmendilaike ja ebatasast pigmenteerumist, kaotada vistrikke, tõhus abiline aknega võitlemisel, ning korrastab ka siseorganite funktsioneerimist, kuna akupunktuuris mõjutatakse näol olevaid punkte. Otseselt mõjutatakse lümfi liikumist,

Eriti olulised punktid, mida aitab Gua sha massaaz:

1) vähendab aknet 2) vähendab kortse, tõstab näo-ja kaelanaha ja lihaste toonust, luues noorusliku kontuuri 3)suurendab naha elastsust 4)vähendab turseid näol ja silmaümbruses 5) tõhus pigmendilaikude ja hüperpigmentatsiooni ühtlustamises 6)avab ummistunud poorid 7)vabastab naha mürkainetest 8) Tugevdab nahka ja aitab kuperoosa ravis

.... tegelikult see nimekiri on niiiiiiiii pikk. Plaanin teha palju palju postitusi mis on üksiksjalikumad.

Et saavutada tulemusi ja olenevalt probleemist on soovituslik teha gua sha hooldust alates korra nädalas. Tulemused on näha ja tajuda ka kliendil endal. Olen nii vähe seda saanud veel praktiseerida ja juba saan tagasisidet!

Tunnen et see on lihtsalt nii eriline ja hea asi millega aidata paljude murede korral!

Hooldus võtab aega u 1.30 võimalik et ka rohkem olenevalt, kas vaja mehhaaniliselt puhastada jne. Kõik klassikalised näohoolduse elemendid on olemas, lihtsalt näo-, kaela- ja dekoltee massaaz on Gua Sha massaaz. Maski ajal on spetsiaalne akupunktuuril põhinev käte massaaz. See on tõeline teraapia ihule ja hingele! Pärast seda on väga kosutav tunne. Hoolduse lõpus tassike sooja taimeteed.

Aitäh

Lõõgastus juba esimesest hetkest

:) Maris

32 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page